HTML

Tamas Catica

Friss topikok

2009.03.22. 07:13 Tamas Catica

Készen áll a nemzetellenes nagykoalíció !

Pontos stratégia mentén történik minden, Gyurcsány már útjában áll azoknak a globális erőknek, amelyek a jelenleginél is nagyobb fokozatba akarják állítani az erőforrás-szivattyúkat – állítja Bogár László, aki szerint csak egy szemfényvesztő trükköt láthattunk szombaton.

 A  Reformszövetség programját akarják helyzetbe hozni, ebben a játékban Bokros Lajos is csak egy statiszta.

 

Azonnal óriási tömegben kell az utcára vonulni és tiltakozni a most kibontakozó oligarchikus mutyizás ellen, az előre hozott választások mellett !

 

Semmiképpen nem szabad pozitív jelentőséget tulajdonítani Gyurcsány szombati lépésének! Könnyen lehetséges, hogy ez a bejelentés még elsődleges szinten is szemfényvesztő trükk, „meglehetősen abszurd, hogy Gyurcsány személy szerint vállalta a kezdeményezést”, hiszen szerinte ha ezek után sem tudnak a pártok megegyezni egy új kormányfőről, „Gyurcsány széttárhatja a karját, azt mondva: én vagyok az egyetlen megoldás.

 Ez maga az ördög !

 

Teljesen bizonyos, hogy olyan személyt keresnek, aki kíméletlenül végigviszi a Reformszövetség által elkészített programot , a kegyetlen megszorításokat előterjesztő szövetséget támogató figurában gondolkodnak, ugyanis a Reformszövetség a lokális kifosztók olyan közös konstrukciója, amelyben benne van maga Gyurcsány is. A Reformszövetség létrehozásának célja, hogy „egy intézményt alkossanak” annak a törekvésnek a szolgálatába, hogy „legyen egy nagy tekintélyű külső erő, amire Gyurcsány mutogathat”. A nagy tekintélyű tudósok, uralmi struktúrák nyomása alatt még nekem is meg kell hajolnom – nagyjából ezt próbálhatja meg ebben a dimenzióban közvetíteni Gyurcsány. Azt próbálja meg elhitetni a társadalommal, hogy „nem én vagyok aki akarja ezeket a brutális reformokat”.
Mondom, hogy ez maga az Ördög !


Maga a Reformszövetség is egy cinikusan és pontos tervek szerint létrehozott konstrukció , amely nem hogy szembemenne Gyurcsánnyal, de a kollaboráns oligarchia  „közösen létrehozott gyermeke”.

 

Ehhez Bokros, a statiszta

 

Matematikailag valószínűsíthető, hogy az MDF és az SZDSZ teljes támogatásával áll az ügy mögé. Az MDF-SZDSZ-MSZP tandemnek elvileg többsége van a parlamentben; az országra rászabadíthatnak egy olyan újabb elnyomó diktatúrát, ami „a Bokrosnál mégis csak egy sokkal emberségesebb rendszer, ami mögött ott az értelmiség és az egymással szemben álló pártokat is összehozza”. Gyurcsány ezen lépésével a Reformszövetség és az általuk támogatott új kormányfő diadalmasan bevonulhat a parlamentbe. Gyurcsány, ha ezt keresztül tudja vinni akkor győzött, a magyar társadalom azonban veszített.

 Ördög Gyurcsány, Apró klán ördögi terve !

  

De Ördög Gyurcsány két legyet üt egy csapásra: bebetonozza magát MSZP-elnökként, és megvalósul az általa és a globális főhatalom által összeállított nemzet és életellenes program.

 

Teljes evidencia, hogy az egyetlen lehetőség az előre hozott választások megtartása,  minden eszközzel emellett kell kiállni!

Azonnal óriási tömegben kell az utcára vonulni és tiltakozni a most kibontakozó oligarchikus mutyizás ellen !

 

2 komment · 1 trackback


süti beállítások módosítása