HTML

Tamas Catica

Friss topikok

2011.04.27. 10:32 Tamas Catica

Zámoly ahol a borzalom kezdődött

Az egész kialakult helyzetért a fő felelősök az úgynevezett „ jogvédők „   ők azok : a zöldek, a

 liberális humanisták,  a négy mancsosok,  TASZ nevezetű bolsevik förmedvényesek,  meg még vannak egy páran.

De ne feledkezzünk meg az LMP-ről sem, hiszen ők is ezt a szekeret tolják, és ők is innen származnak.

Ezek a magán életükben nem tudnak hírnevet szerezni maguknak,mert egy senkik és ők pedig nagyon híresek szeretnének lenni. Apuka pénzéből telik is erre a kis hóbortra.

Ezen vágyuk beteljesedése érdekében  létrehoznak egy civil szervezetet vagy csatlakoznak a már meglévőhöz és elkezdik hergelni az embereket.

Hergelik a többségi társadalmat a kisebbségek ellen, mondván, a kisebbség a többség, a deviancia a normálisság, és az aki elítéli a lincselő, gyilkoló, munka nélkül lebzselő, tolvaj  cigányokat az rasszista  és  kirekesztő és  tüzes vassal üldözendő.

Nos, ettől nyílik ki a többségi társadalomban tisztességesen élő és adózó emberek zsebében a bicska.

Ez a cukkolás vezet oda, ahol most tartunk. Ezeket az alakokat le kell állítani, mert addig nem lesz béke és nyugalom.

Végre ki kellene állni és elmondani, azt hogy hogyan is kezdődött ez az egész borzalom.

Az egész cigány-magyar konfliktus Zámolyon kezdődött. Ott ahol halálra lincseltek a cigányok egy 22 éves fiatalembert, mert az autójával betévedt a cigánysorra és ott útbaigazítást szerette volna kérni.

Nos,.. halálra lincselték. Ekkor kaptak zöld utat a bűnözők a  "jogvédőktől".

A lincselő cigányok tisztában voltak tettük borzalmával  így a velük született hazug , sunyi, aljas, gazember magatartáshoz folyamodtak, hogy mentsék az irhájukat.

Az pedig a következő : kikiáltották magukat áldozatnak, elkezdtek futkosni fűhöz-fához, meg a külföldi hazug jogvédőkhöz, akik az elvakult magyar gyűlöletüket kiélve neki is rohantak a magyar nemzetnek. Be is fogadtak sok lincselő cigányt külföldön, amit persze már nagyon megbántak, de remélem sokáig lesznek kénytelenek együtt élni elvakultságuk eredményével.

Tehát innen indultunk, hogy az első lincselésnél nem hoztak a megfelelő emberek szigorú ítéletet, ezért követhette sok lincselés , és tolvaj gyilkosság még ezt az elsőt a zámolyit, és követi még több is ha nem mondják ki, hogy a cigányok ezen rétege a felelős a kialakult helyzetért, és nem vonják őket felelősségre szigorúan és úgy, hogy az a magyart gyűlölő hazai és külföldi jogvédőnek örökre elmenjen a kedve a bűnösök védelmétől.

Lehet, hogy ha minden a helyére kerül ők a „ jogvédők „ egyek lesznek a sok szürke eminenciás között, de az mindenesetre a társadalom javát szolgálná.

 

komment


süti beállítások módosítása