HTML

Tamas Catica

Friss topikok

2008.12.07. 11:17 Tamas Catica

A hallgatás valódi oka

Nincs Magyar Honvédség, az a pár fizetett katona pedig lövész gyakorlaton vesz most részt, azt gyakorolják, hogyan kell végtagra nem halálos lövést leadni.

A rendőrségnél ugyan ez folyik, a hadászati arzenáljukat kibővítették vállról indítható rakétakilövő  fegyverrel. Készenlétben van a  már tesztelt gáz kilövő is, ez nem könny gáz, ó azon már túl vagyunk, ellenünk magyarok ellen már harci gázzal készülnek.

 

Hogy kik ? Hát nem titok a MOSZAD  és  az itt élő kiszolgálói, Gyurcsány, és  az Apró klán  állttal felügyelt  Rendőrség, Titkos Szolgálat , maradék katonaság   segítségével szeretnék eltüntetni a magyar lakosságot Magyarországról, mert kellene nekik a mi országunk, mármint Izraelnek.

 

Most abban gondolkodnak, hogy a cigányságot jól a magyarság ellen uszítják, engedik a cigányokat addig gyilkolni , rabolni, a leg provokatív, a leg aljasabb a leg brutálisabb bűncselekmények elkövetni, azt kinyomozatlanul hagyni, ezáltal a végletekig megalázni a magyarokat, amikor végre azt mondja:- elég,- és fegyvert ragadva polgárháború elindításában fogja látni a megoldást.

 

Na erre megy ki a játék, így akarják átjátszani az országot Izraelnek  ezek a gyönyörű MSZP, SZDSZ, MDF,  társadalmi melléktermékek.. Súlyos pénzeket kaptak  és kapnak ezek a hazaeladásért.

 

Az ország lebutított, nemtörődöm fele része pedig, még segít is nekik a saját hontalanná tételében.

 

Aztán bátran kiáll és mondja, hogy „mindenértazorbánviktorafelelős, mer ő van kormányon már hat éve  és mást se csinál csak báncsa azt az áldott jó Gyurcsányit „

 

Szóval ebből a fajtából van szavazati joggal is  rendelkező   jó  3 millió .

 

Ezért nem badarság a szavazati jog elnyerését  feltételhez kötni, mert  a tudatlan , nemtörődöm, buta , tájékozatlan, írástudatlan , műveletlen  ember csoport  ha döntési helyzetbe kerül  pénzért, pár fillérért, vagy  irigységből  ingyé  simán eladja az országot, mert neki nem hazája van, csak átmeneti tartózkodási helye.

 

Szóval, most a gyönyörű rendőrök  felkészülnek harcászatilag és csak azután hozzák nyilvánosságra a cigány gyíkosok neveit, meg gondolom megszervezik a kimenekítésüket Lacházáról, vagy a már így is  nagyon felháborodott emberek előtt viszik el őket , hátha valakinél elszakad a cérna és aztán lehet a népközé lőni, kijárási tilalmat bevezetni, és nyilvánosan kihirdetni a Gyurcsány juntát.

 

Hát ide jutottunk, ide vezették a szocialista liberálisok és elvakult , buta  szavazóik az országot. Tették ezt azért, mert ez volt az eredeti céljuk, hiszen ezért  kapták a hatalmat.

 

2 komment


süti beállítások módosítása