HTML

Tamas Catica

Friss topikok

2011.08.25. 10:11 Tamas Catica

Tisztelt Miniszterelnök úr !

Nem zárolták Verókék vagyonát sem.

Tisztelt Miniszterelnök úr,

szerintem az emberektől ne kérjen addig semmilyen áldozatvállalást sem, ameddig azok, akik ide juttattak bennünket, azok, akik szétlopták az ország vagyonát, abból milliárdokat tettek a saját és rokonaik zsebébe, akik eddig még egy árva fillért sem fizettek vissza az állam kasszába.

Mind szabad lábon van, éli a megszokott milliárdos életét, szétmenti a vagyonát, nem fizet vissza semmit, szóval addig ameddig ez a helyzet a néptől ne kérjenek semmit.

Nekem ,ha 20.000ft tartozásom van az állam felé két perc alatt leszedik a számlámról. Az viszont, aki rengeteg pénzzel tartozik, attól nem tudják beszedni ? Hogy van ez?

Vagy az a BKV személyzetis nő aki 100 milliót utalt ki magának, ő ezt az összeget vissza fizette már?

Nem?  Mert nem tudják tőle vissza kérni?  Vegyék le a számlájáról !

Szóval én azt mondom többed magammal ez az ami most már nagyon ELÉG.

Az ember itt küszködik, törekedik, csak azért, hogy bitang tolvajok élhessenek az országban,. mint Marci hevesen.

Én , amióta az eszemet tudom csak azt hallottam, még 3 év, még 5 év még egy kevés, és akkor már rendbe jön az ország és jó lesz, aztán… ja bocs de most csőd van, kezdjük elölről, majd neked is jó lesz nemsokára csak dolgozzál szépen, fizessed az adót szépen, spóroljál, ne költsél semmit, amit költesz azt adjad szépen az államnak és neked is jó lesz ez,… na most értünk el a végére ELÉG.

ELÉG az előzetesekből, ELÉG a felmentésekből, ELÉG a nem lehet behajtani-ból, elég a dumából, elég a vég nélküli eredménytelen feljelentésekből, a zsákutcás nyomozásból… ELÉG ELÉG ELÉG.

Majd ha elkobozták a lopott vagyonukat a tolvajoknak, majd ha börtönben ülnek a tetteik miatt, majd ha a kicsempészett lopott vagyon is a vissza kerül a kasszába, aztán a  fillérekért átjátszott épület sorok is vissza kerülnek az állam tulajdonába,majd ha minden a helyére kerül és itt rend lesz, akkor kérhetnek az emberektől áldozat vállalást, de addig? …, megint előre?… semmit kérni nincs joguk.

Vagy az egy kulcsos adó?  Nem jó..szar..aztán a  pléh boy  polgármester a Rogán még azt találja mondani, hogy a vállalkozók fizessék meg a bérkülönbözetet? Honnan ? Miből?

Ha az az ember kevesebbet törődne a média szerepléseivel és többet töltene a való világba, akkor ekkora marhaság eszébe sem juthatott volna.

Nem tudom milyen tanács adói vannak önnek miniszterelnök úr,

 de szerintem sürgősen váltsa le őket !

Mi kívülállók ezt  tisztábban látjuk higgyen nekem.

 

komment


süti beállítások módosítása