HTML

Tamas Catica

Friss topikok

2010.02.25. 17:57 Tamas Catica

A kommunizmus működtetői intézményesítették a korrupciót

 

A szembenézés napjának nevezte a mait Kövér László fideszes politikus, a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából megtartott rendezvényen Budapesten.

 Szerinte azok, akik kisstílű politikai alkukkal hatalmon tartották a reménytelenség kormányát, szavazataikkal meggátolták a parlament feloszlatását és egy új választás kiírását, együtt és külön-külön is, név szerint felelősek az ország leszakadásáért.

Kövér László szerint tetteikről számot kell majd adniuk.

 

 

Kövér László szerint válság idején a baloldal legszebb hagyományai szerint jönnek a válságkezelő ötletek, vagyis a reformok.

Ezek azonban brutális megszorításokat jelentenek.

A  szocialisták egy szempontból magukra is érvényesítik a takarékoskodást:

„meglehetősen gazdaságosan bánnak a gondolatokkal, ezért egy életre beérik azokkal az eszmékkel, amelyekkel ifjú korukban megismerkedtek”.
Ma, amikor nő a munkanélküliek száma, az eladósodottság mértéke és a reménytelenség, a kormány a felelősséget és a terheket kollektivizálja.

A közös nehézség azt jelenti: „én elrontottam, a helyrehozatalt pedig a te pénzedből fedezzük”.

Bár a kommunizmustól az ország megszabadult, mégis mindenki - különböző mértékben - a diktatúra és annak hagyatékának áldozat.

Van, aki múltjával, más a jövőjével kénytelen fizetni.

Ugyanis a kommunizmus működtetői intézményesítették a korrupciót és a felelősséget nem ismerő politikát.  Ez a lényege az egésznek !

Tényleg jó lenne már, ha nem az ügyeskedők, a szerencselovagok, a gátlástalan törtetők és hazátlan bitangok  az agy halott nyugdíjasoktól megtámogatva  bitorolnák a hatalmat !

Itt az eredménye tevékenységüknek és ami a leg megdöbbentőbb,  10% feletti  még mindig a támogatottságuk.  Lehet is hiszen az országban 1.700.000 funkcionális analfabéta van.

Tök szégyen.

 

komment


süti beállítások módosítása