HTML

Tamas Catica

Friss topikok

2009.08.13. 08:31 Tamas Catica

Drágabolgárúr!

Drágabolgárúr! Mint tudja, országunkban nagy baj van. Hogy ezért kik a felelősök, azt csak ön és a "magafajták" nem akarják tudomásul venni. Megpróbálnak úgy tenni, mintha önök lennének ellenzékben, képzelt félelmeiket e szemszögből osztják meg néző- és hallgatótáborukkal. Az elmúlt hét év semmi másról nem szólt, mint hogy szemérmetlen propagandájukkal miként gátolják meg a nemzeti oldal győzelmét. Gátlástalanul élnek vissza híveik aggodalmával, sőt erre apellálnak. De nem riadtak vissza a rágalmazástól, a tények elferdítésétől sem. Mindezek ellenére szavazótáboruk hite megingott, sőt egyre több baloldali szavazótól lehet hallani: már el sem kíván menni szavazni, annyira megcsömörlött a politikai machinációktól. Így, bármilyen fájdalmas is, barátkozni kell a gondolattal: egyeduralmuk sem tarthat már sokáig a médiában. A nemzeti oldal győzelme után a baloldali média anyagi támogatottsága sem lesz a régi, egyéb befolyásáról már nem is beszélve. Megszűnnek azok a "mutyizások", amelyekből igen jól fenntartották nemzetromboló gépezetüket. És meg fog szűnni az Orbán Viktorral való állandó riogatás is, valamint a "jobboldali" értékrend félremagyarázása. Csak zárójelben jegyzem meg: a jobboldali gondolkodás nem természetszerűleg vonja maga után az antiszemitizmust, és a nemzeti érzelem sem minden esetben kell hogy szélsőséges legyen! Az egykori antikommunista, nemzetbecsapó hálózat, az ávósgyerekek pártja már majdnem eltűnt, szavazói bázisa szinte nulla. A végleges megsemmisülés pedig a választások után vár az ön kedvenceire.

Megérdemlik! Sorra vezették félre szavazóikat. Nem átallották kijelenteni, hogy nem vertek az ávón. Ön pedig rendszeresen kéri fel műsorában az egykori ávósok gyerekeit, hogy "igazságosztóként" szólaljanak meg. Egyik kollégája, Sebes György, annak a Sebes Imrének a fia, aki – ha jól tudom – egy Pető, egy Bauer és egy Felcsuti nevűvel együtt lövöldözött az FVM tetejéről 1956-ban. Ejnye, Drágabolgárúr! Nem kellene a megvertek közül is megszólaltatni valakit? Még akkor is, ha ezek nem "maguk fajták"! Érdekes lett volna, ha felteszi valaki a kérdést, amikor az Őszödi Böszme a Klubrádióban járt: milyen érzés egy zsidótól rabolt villában uszodát építeni vissza nem térítendő hitelekből? Tény, hogy önök nem hogy ezt, de semmi hasonlót nem kérdeztek – soha.

Drágabolgárúr! Zsidó adu, cigányellenes magyarság, mind-mind az önök propaganda-hadjáratának elemei. Nehogy még több rablás, kézen-közön eltűnt közvagyon sorsa derüljön ki: egyszerűbb rémisztgetni a szélsőjobbal. Közben százezrek adósodtak el, tízezrekre vár kilakoltatás, már azon sem csodálkoznék, ha netalán előkerülnének – mint egykoron a Postabanknál – újabb VIP-listák. Drágabolgárúr! Ön korábban utalást tett arra, hogy valamilyen ágon zsidó származású. (Ha rosszul emlékeznék, akkor vegye úgy: ezt a kijelentést azonnal visszavontam!) Szeretném mindenesetre megtudni, mi a véleménye például arról, hogy egy vallási szervezetet – dolgát megkönnyítendő: a Mazsihiszt – több mint húsz éve egy volt munkásőr irányít. Tudom, kérdésem válasz nélkül marad, hiszen gondosan ügyelnek arra, nehogy bármit megírjanak vagy megemlítsenek a Mazsihisz berkein belüli furcsaságokról. Valamiféle félreértelmezett ürügyként felhozva, hogy nem kívánják ezzel is szítani az antiszemitizmust. Nos, elárulhatom önöknek, az elhallgatás sokkal inkább mélyíti az emberek gyanakvását. Így hallgatták el célirányosan azt a tényt is, hogy Magyarországon egy magyar minisztérium a Magyarországi Zsidó Hitközséggel 21 millió dolláros megállapodást kötött, és a pénz jelentős részét már ki is fizették. Igaz, ön egy ideig Amerikában élt, de ez nem Amerika, a hivatalos fizetőeszköz itt még a forint. Érdekelne erről is a véleménye! Ön mindennap talál olyan témát, amely kormánya számára nem kellemetlen, és úgysem kell feltárni a valóságot – becsapja hallgatóságát, kihasználva, hogy nagy részük csak a balos médiát hallgatja, olvassa. 2006-ban is ezt tette, amikor elfelejtett beszélni azokról, akiknek kilőtték a szemét, vagy agyba-főbe verték őket. Az eseményekről való félretájékoztatás vétségén kívül felelőssé teszem a baloldali média képviselőit abban is, hogy mára tönkretett, lepusztított, kirabolt országban kell élnünk, és hosszú évekre lesz szükség ahhoz, hogy újra felemelkedhessünk, és élhető országot teremtsünk. Persze megértem önt, Drágabolgárúr, hiszen az elvárásoknak meg kell felelni – akár a hitelesség rovására is!

Nyilvános vitára invitálom tehát, hozhatja időszakos helyettesét, a hebegő Désit, én pedig elhívom magammal azokat, akik érintettjei az akkori eseményeknek. Így szembesülne a valósággal. Bízva abban, hogy nem hátrál meg a vita elől, búcsúzom öntől, Drágabolgárúr!
Vámos György

komment


süti beállítások módosítása