HTML

Tamas Catica

Friss topikok

2011.04.28. 15:10 Tamas Catica

Senki nem úszhatja meg következmények nélkül ?

Megint menjünk vissza az elejére a lényhez.

A gyöngyöspatai polgárokat az oda nemrégiben újonnan  betelepült cigány származású emberek folyamatosan zaklatják, bántalmazzák szóval és tettekkel. Javaikat kicsi, de számukra nagy értékkel bíró ingóságaikat, élelmüket, veteményüket, jószágukat ellopják.

Szó szerint rettegésben tartják a polgárokat. Az a pár ember aki feljelentéssel élt, azokat az utcán jártukban keltükben beszólásokkal félemlítik meg. Olyan beszólásokkal pl,  „ elvágom a torkodat, amikor alszol kinyírom a családodat, rád gyújtom a házadat stb.

Nem mernek a polgárok feljelentést tenni. A kertek bevetetlenül vannak parlagon, a jószágok ólai üresen állnak, mert azt mondják az emberek „ minek gazdálkodjak, amikor úgyis ellopják a terményt, a jószágot, mindent „.:-(

Ilyen borzalmas állapotok uralkodnak ott a heves megyei Gyöngyöspatán, de mondhatnánk akármelyik kis somogyi települést is, mert mindegyikben ez van.

Az emberek elkeseredésükben fordultak a polgármesterhez, tüntettek, írtak az újságoknak, amit egy pár újság le is közölt, meg minden létező demokratikus utat bejártak, hogy segítséget kérjenek gondjuk megoldásában.

Nem történt semmi !!!   Magura hagyták a megfélemlítetteket.

Aztán egy civil szervezet felajánlotta, hogy járőrözik a településen. A község ezt elfogadta, főleg azért, mert tudták, ha ezek az emberek itt lesznek, akkor a rendőrség is odamegy.

Hát oda is mentek de nem a bűnöző cigányokat elfogni, de nem ám….

 Akkor egy ideig csend volt, de tudták, hogy amint kiteszik a faluból a lábukat a rendőrök és a civilek, akkor minden kezdődik elölről, és még brutálisabban, mivel  azzal,  hogy a tolvaj  bűnözőket ott hagyták szabadon, mivel nem vonták őket felelősségre, ebből ők arra következtetek, hogy nyugodtan folytathatják a bűnözést, az emberek zaklatását, megfélemlítését  ott, ahol egy időre abbahagyták.

Aztán, hogy mégse legyen ez a falu védtelen kitalálta a civil szervezet, hogy úgymond „gyakorlatozás „ céljából a falu határába mennek táborozni.

Nos így is tettek, ami persze bosszantotta a helyi bűnöző cigány kisebbséget, és minden áron elakarták érni, hogy a civilek elmenjenek a határból.

Felkészülten lestek az alkalomra, amikor balhét provokálhatnak.

Meg is találták, a kocsmából hazafelé tartó civil könnyített magán az útszélén, na ezt persze úgy állították be, mintha ott soha senki nem könnyített volna már magán, ami elképesztő hazugság és egyértelmű provokáció.

Persze egy italos ember nem hagy szó nélkül semmit, így a cigányok közé ment és azok  sec perc alatt félholtra verték. A szokásos husángokkal, kapával, kaszával, baltával.

Az, hogy ők készültek a provokációra egyértelmű. Nem életszerű az, hogy éjszaka ők álmukból arra riadtak fel, hogy egy ember vizel az utcán, és egyben provokálja őket, amire ők furkósbotot kellett, hogy ragadjanak,azzal a céllal, hogy megvédjék magukat az egy szem fegyver nélküli illuminált  „terminátortól”, akivel még ott volt két fegyvernélküli „terminátor”.

Erre a három kis emberkére rontott rá vagy 30-40 állat, az egyiket félholtra verték, szokásaikhoz híven.

Ezután jön az unalomig ismert forgatókönyv. A cigányt provokálták, ők nem tehetnek semmiről, ők nem készültek semmire, aludtak talpig felöltözve fegyverbe, azért így mert ez az ő hagyományuk ők ezt így szokták máskor is és ők nagyon félnek, mert most már hogy éljenek itten, ha nem hagyják őket nyugodtan garázdálkodni, öregektől mindent ellopni, tyúkot, csirkét, egy kis pinzecskét, közben barátian jól agyonverni, suttogva megfélemlíteni…hát igen szomorú is a bűnözéstől megfosztott, munkára kényszerülő cigány élete.

Sajnálják is őket nagyon kormányon belül és kívül egyaránt, az USA dicsér, hogy milyen remekül megoldották ezt a  problémát. Gazdag amerikás kitelepíti a szegény üldözötteket, akik másnap már vissza is mennek mert ők mazochisták is félvállról.

Törvény is fog születni, hogy senki civil nem védhet meg ezután senkit.

Ez mind nagyon dicséretes, de az alap problémáról, a lényegről, a mindent kiváló okról már megint elfelejtkeztek.

A kiinduló pont az volt, hogy bűnöző cigányok fosztogatnak, rabolnak, zaklatnak polgárokat Gyöngyöspatán és még számos  kistelepülésen! Halloóóó

Ebben az ügyben tettek már valamit ? Vagy ez olyan kis piti dolog, hogy szóra sem érdemes ?

Hát lehet, hogy valami tényleg megkattant az illetékesekben, mert a megyei képviselő azt merte mondani, „ nem értem mi történt itt, amikor a márciusi bűnügyi statisztikája is nagyon jó volt a községnek , egy lopás, egy rablás, egy kisebb verés ennyi  „ ezt mondta az a jó ember- meggörnyedt háttal alázatosan elnézést kérve - a cigány vajdának.

Tehát megint verhetik a magyart. Remek….

komment


süti beállítások módosítása