HTML

Tamas Catica

Friss topikok

2011.03.02. 09:02 Tamas Catica

Kedves Heller Ágnes

Kedves Heller Ágnes,

Nem tartja visszataszítónak, hogy szaladgál fűhöz fához, meg a külföldi vargához, meg mindenhova, jajgatni, hazudozni, mert a magyar nép meg merte öntől kérdezni azt, hogy mire költötte el a pénzét?

Ön aki semmire se becsüli azt a népet akinek a pénzéből él, milyen jogon teszi ezt?

Próbálja megy nyugodtan elmondani nekünk, hogy mire használta fel a pénzünket, higgye el, meg fog lepődni, mert meg fogjuk érteni amit mond. Próbálja meg, mert én momentán nagyon kíváncsi lennék az ön tételes pénzügyi elszámolására.

És fejezze be a hazudozást, nem azért van az egész elszámoltatás elindítva, mert ön zsidó, liberális- kommunista, hanem egyszerűen  azért, mert nem egyeznek a teljesítései az önnek kifizetett több száz millióval.

Ennyi az egész történet, semmi több, de ön nagyon szeretne kibújni a tételes elszámolás kötelezettsége alól úgy látszik, és ezért tereli mellékvágányra az egész kérdést.

Ezt mindenki látja és szégyelli magát ön helyett. Ön állítólag nagyon művelt nő, hát az eddigi produkciója alapján én ezt nem merném határozottan kijelenteni, mert a legprimitívebb ember is betartja azt hogy amelyik tányérból eszik abba nem szarik .

De úgy látszik Magyarországon a kommunista- liberális eszmeiségnek ez az egyik alapkövetelménye .

komment


süti beállítások módosítása