HTML

Tamas Catica

Friss topikok

2009.09.17. 09:54 Tamas Catica

Sarkosan fogalmazva

 

Nincs annál nagyobb örömünk, mint hogy megkezdődött a parlament őszi ülésszaka, jobb, mint bármelyik szórakoztató műsor. A kamera kéjesen pásztázza az arcokat. Micsoda arcok! Utolsó ciklusukat rúgják, mint cigány a magyart.

Lepusztult, szánalmas, undorító arcok, megszavazzák a legblődebb törvényeket is, pedig tudják, hogy csak fél évig érvényesek. A műanyag arcú miniszterelnök köszönetet mond a rendőrségnek, mely szerinte elmegy a falig a meglévő jogszabályok érvényesítésében. Majd a fal adja a másikat, már nem sokat kell aludni addig.

A legújabb közvélemény-kutatás szerint a Fidesz minden korosztály tekintetében fölényesen vezet, egyedül a hatvan év felettiek körében nyerő az MSZP – három százalékkal. Nem minősíteném a potenciális szavazópolgárokat, de aki mindezek után még mindig az MSZP híve, az tényleg kezelésre szorul – ha van még egészségügyi intézmény, mely befogadja.

Amúgy pedig tényleg nagy az ingatag szavazótábor létszáma, ők azok a langyosak, akiket a Biblia szerint kiköp az Isten, de mélységesen igaza van Kövér Lászlónak is, aki Békéscsabán azt mondta, ha a kétmillió biztos jobboldali szavazó példásabban és jó keresztény módjára élt volna, ma nem itt tartanánk.

A keresztény nemzeti erők teljes összefogásának híveként azt kell mondanom, a balliberális oldalt a rossz lelkiismeret és az orgazdaság tartja össze, mi pedig már a várható győzelem előtt egymást vádoljuk és gyanúsítjuk árulással.

Igen, Kövérnek igaza van, háborús pusztítás folyt és folyik az országban 2002 óta.

Igen, útszéli bolsi brigantik képezik az új uralkodó osztályt.

Igen, ellenségek, rosszabbak, mint a szlovák, román, szerb, ukrán nacio­nalisták.

Igen, tolvajok és hazaárulók.

Ha az új kormány kiegyezik velük, megismétlődik a történelem. Mert nem lélekben kell tizenöt millió magyar miniszterelnökének lenni, hanem tettekben.

Szentmihályi Szabó Péter

komment


süti beállítások módosítása